Lidgeld

Beste spelers,
Beste ouders,

De lidgelden voor het seizoen 2019-2020 werden als volgt vastgesteld:

Categorie Prijs Inbegrepen
U6 195 EUR Trainingsbroek
Trainingsvest
Voetbalkousen
Voetbalshort
Vanaf U7 Huidige leden: 
voor 31/5: 285 EUR
vanaf 1/6: 295 EUR

Nieuwe leden: 295 EUR + eenmalige aansluitingskost

Voetbalkousen
Voetbalshort
Trainingsbroek
Trainingsvest

+ 5 tombolatickets t.w.v. 5 EUR/ex.

 

Hoe te storten

Gelieve uw lidgeld te betalen vóór donderdag 31 mei 2019 met duidelijke vermelding van de naam & geboortedatum van de speler op de rekening van K. Kontich F.C. bij Crelan op het rekeningnummer BE82 1030 3848 9668.

Het biedt ons de mogelijkheid om tijdig te anticiperen op mogelijke onder- en overbevolking van bepaalde leeftijdscategoriëen. Zoniet kunnen wij uw lidmaatschap niet garanderen.

Net zoals vorig seizoen zal onze kledijleverancier Nick Sport uw kledijpakket pas bestellen ná bevestiging van uw betaling.

Vlaams neutraal ziekenfonds

Wij vestigen er de aandacht op dat onze sponsor Vlaams Neutraal Ziekenfonds voor maar liefst 30 EUR tegemoet komt in het jaarlijkse lidgeld bij elke erkende sportclub. Als enige voorwaarde geldt uiteraard dat je al lid moest zijn van het Vlaams Neutraal Ziekenfonds op het ogenblik van betaling van het lidgeld.

Meer info vind je op: http://kkontichfc.be/jeugd/mutualiteit

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds
 

Volledige communicatie

Via onderstaande link kan u de volledige communicatie terugvinden omtrent de lidgelden en informatie voor het seizoen 2019-2020. Lees zeker de volledige brief door om van alles op de hoogte te zijn!