Mutualiteiten

Sommige mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvingsgeld voor een sportkamp en/of een deel van het lidgeld van een sportclub terug.
K. Kontich F.C. heeft een samenwerking opgestart met de mutualiteit die de grootste tussenkomst voorziet in het lidgeld van sportclubs, zijnde het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds.

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds komt voor maar liefst 30 EUR tussen in het lidgeld én voorziet een tussenkomst van 30 EUR voor een sportmedische keuring, daar waar andere ziekenfondsen beduidend minder bijdragen. Schrijf je één of meerdere kinderen in in een sportclub, dan maakt dat dus al snel een behoorlijk verschil uit.

We geven je alvast graag een overzichtje mee:

  • Vlaams & Neutraal Ziekenfonds: € 30 + € 30 voor een sportmedische keuring (www.vnz.be)
  • Liberale Mutualiteit: € 25 (www.lmpa.be)
  • Christelijke Mutualiteit: € 15 (www.cm.be)
  • Onafhankelijk Ziekenfonds: € 15 + € 30 voor een sportmedische keuring (www.oz.be)
  • Partena: € 15 (www.partena.be)
  • De Voorzorg: € 12,5 (www.socmut.be

Wil je van een teruggave genieten, dan moet je het formulier van jouw mutualiteit invullen en aan jouw trainer bezorgen. Wij zorgen dan op onze beurt dat het ingevulde document terug bij jou terecht komt. Via onderstaande links kan je het document van jouw mutualiteit downloaden.

Mutualiteiten  
Vlaams Neutraal ziekenfonds Bestand downloaden
Liberale ziekenfonds Bestand downloaden
Christelijk ziekenfonds Bestand downloaden
Neutrale ziekenfonds Bestand downloaden
Socialistische ziekenfonds Bestand downloaden
Partena ziekenfonds Bestand downloaden
OZ ziekenfonds Bestand downloaden

Ben je geïnteresseerd in de producten van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, neem dan contact op met Mevr. Ilse Van Mol (ledenadviseur) – GSM. 0494/49.95.69 – E-mail. ilse.van.mol@vnz.be