5 juni 2019 564x gelezen

Lidgelden dames 2019-2020Dames

Beste speelsters, ouders,

Het voetbalseizoen 2018-2019 zit er op… Terwijl onze seniorenteams in 1e nationale en 1e provinciale zich verzekerden van een verlengd verblijf in hun reeks, werden onze beloften in 4e provinciale autoritair kampioen. Ook onze youngsters van de U13 en U16 maakten er een topseizoen van!

De voorbije weken werd er intensief gewerkt aan de voorbereiding van volgend seizoen (2019-2020). Een seizoen waarin wij volop de kaart zullen trekken van de sportieve begeleiding van onze speelsters.


Vernieuwde organigram damesafdeling

Via deze link vindt u het het vernieuwde organigram van de damesafdeling.


Trainingen

Onder voorbehoud van wijzigingen vinden de trainingen tijdens de competitie plaats op volgende tijdstippen:

  • 1e nationale: maandag en woensdag van 20u00 tot 21u30, telkens op kunstgras;
  • 1e provinciale en 4e provinciale: maandag (gras) en woensdag (alternerend op gras of kunstgras) van 20u00 tot 21u30;
  • meisjes U15 & u13: maandag (gras) en woensdag (kunstgras), telkens van 18u30 tot 20u00.

Het programma van de voorbereiding verschilt, maar wordt tijdig gecommuniceerd;


Kick-off

De datum van de eerste training en tal van andere zaken worden meegedeeld door de desbetreffende trainers op onze Kick Off Meeting van vrijdag 7 juni a.s. om 19u00 in Het Rooi (Berchem), waar we te gast zijn bij één van onze sponsors;


Sportieve begeleiding

Aangezien het bestuur van K. Kontich F.C. (en in het bijzonder van de damesafdeling) absoluut wil investeren in de sportieve begeleiding van elke (jeugd)speelster werd er in het tussenseizoen volop geïnvesteerd in deze omkadering.

Niet zonder enige trots kunnen we dan ook aankondigen dat K. Kontich F.C. met Sara Noë (UEFA B-diploma), Claudio Palmeri (Getuigschrift B), Pascale Dams (Getuigschrift B) drie gediplomeerde trainers aantrok.

Luc Bosmans, jarenlange ervaring als trainer van dameselftallen in clubverband en bij de Red Flames, wordt eveneens nauw bij de sportieve werking betrokken. Luc zal niet alleen op regelmatige basis trainingen geven aan onze diverse teams, maar ook mee gestalte geven aan de voetbal- & begeleidingsvisie van onze damesafdeling.


Lidgeld

Gelieve uw lidgeld te willen betalen voor zondag 16 juni 2019 met duidelijke vermelding van de naam én geboortedatum van de speelster op de rekening van ‘K. Kontich F.C. Dames’ bij CRELAN met rekeningnummer BE34 1030 3421 4190.

Wij benadrukken het belang van een tijdige betaling van het lidgeld zodat uw trainingskleding zo snel als mogelijk besteld kan worden.

  • De lidgelden voor nieuwe leden (jeugd én senioren) bedragen 325 EUR. In het kledingpakket zit een trainingspak (verplicht te dragen bij thuis- en uitwedstrijden) begrepen, alsook een trainingshirt, voetbalbroekje en voetbalkousen.
  • De lidgelden voor bestaande leden (jeugd én senioren) bedragen 295 EUR. In het kledingpakket zit een trainingspak of regenvest (keuze door te geven), voetbalbroekje en voetbalkousen begrepen. 

Nog dit: in het pakket van de lidgelden zitten telkens 5 tombolakaarten ter waarde van 5 EUR/ex. begrepen. Het staat het lid vrij om deze door te verkopen. De trekking van de tombola wordt voorzien op de jaarlijkse Volvo Vermant-Cup met Pasen.


Vlaams neutraal ziekenfonds

Wij vestigen er de aandacht op dat onze sponsor Vlaams Neutraal Ziekenfonds voor maar liefst 30 EUR tegemoet komt in het jaarlijkse lidgeld bij elke erkende sportclub. Als enige voorwaarde geldt uiteraard dat je al lid moest zijn van het Vlaams Neutraal Ziekenfonds op het ogenblik van betaling van het lidgeld.

Meer info vind je op: http://kkontichfc.be/jeugd/mutualiteit

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds
 

Volledige communicatie

Via onderstaande link kan u de volledige communicatie terugvinden omtrent de lidgelden en informatie voor het seizoen 2019-2020. Lees zeker de volledige brief door om van alles op de hoogte te zijn!